logo FBUrmareste-ne pe Facebook, vezi ce oameni frumosi sunt la tango !

Lectii tango

Oana_TangoPasion

Dragii mei,

Tangoul argentinian este o scurtatura catre fericire. Tangoul este un dans social, conversational, bazat pe improvizatie. Imbratisarea de tango este un limbaj arhaic, misterios, magic si sincer prin care partenerii rezoneaza profund.

Exista o intelepciune, o frumusete si o pasiune in acest dans care nu pot fi obtinute din_nici_o_alta_parte. Cunoasterea si senzatiile intalnite in dans nu se pot citi, nu se pot vizualiza, nu se pot povesti – nu pot fi mediate de nici o alta experienta.

Prin tango ne povestim pe noi insine si ascultam povestile celorlalti folosind imbratisarea de tango. La milonga (petrecerea cu muzica de tango) venim sa vorbim, sa privim, sa ascultam si sa deslusim cu sufletul si cu corpul un sens, un gand, o amintire sau o bucurie.

Tangoul este o forma de arta efemera in care ne jucam cu corpurile si sufletele noastre, in care suntem deopotriva spectatori si protagonisti. Tangoul se traieste in comunitate, iti alegi partenerii de dans, devii parte din dans si obiect al privirii si imaginatiei celorlalti. Tangoul se priveste si se lasa privit.

Diferenta scolii TangoPasion consta in focalizarea asupra dimensiuni conversationale a dansului. Pentru mine tangoul este in primul rand conversatie mediata de catre miscare. Este expresivitate si este placere. Vreau sa impartasesc cunostiintele si revelatiile mele cu voi. Vreau sa ma bucur alaturi de voi. Vreau sa creez alaturi de voi.

Dansul esti tu. Tangoul este in tine, in corpul si in sufletul tau. Elibereaza-l: Danseaza, Simte, Traieste !

Ne bucuram de dans. Impreuna !

Va astept cu drag,
Dragos Samoil, fondator TangoPasion
Contact: 0724 377 273; dragos.samoil@gmail.com

Detalii si program lectii:

http://tangopasion.ro/lectii-tango/

Confirmare inscrieri:

http://tangopasion.ro/lectii-tango/formular-inregistrare/